Total Tv Hrvatska , Vaš partner za hrvatske i ex yu tv kanale bilo gdje u europi!

Zašto je Totalna Televizija najbolji izbor za vas?
TotalTv ima totalnu pokrivenost , nije važno gdje se u svijetu nalazite i da li je kablovski operater spojo vašu zgradu na svoj sustav, a nije vam potrebna niti telefonska linija da biste mogli gledati Totalno dobre kanale. TotalTv predstavlja kablovsku televiziju putem satelita i sve što vam je potrebno uz nas možete dobiti potpuno besplatno!

Što sadržava TotalTv Hrvatska?
- preko 112 tv kanala i 47 HD najpopularnijih domaćih, regionalnih i stranih programa titlovanih na Hrvatski jezik u potpuno digitalnoj kvaliteti.
- EPG elektronski programski vodić za 7 dana unaprijed
- 200 FTA besplatnih satelitskih kanala sa satelita Astra, Hotbird i Eutelsat W2
- preko 200 Bonus programa

Uz potpis ugovora na 24 mjeseca, oprema i ugradnja su besplatni, a pretplatu prvih 6 mjeseci za osnovni paket plaćate samo 42,50 kn mjesečno uz 50% popusta! Prvi mjesec uključeni su svi dodatni kanali potpuno besplatno

Cijena Osnovnog HD paketa programa iznosi 85,00 kn

Koje programe možete gledati? Kliknite na pdf i preuzmite kompletnu programsku shemu raspoređenu po paketima :)

  • Osnovni - 94,00 kn /mjesečno
  • Prošireni - 10,16 kn /mjesečno
  • Pink - 40,65 kn /mjesečno
  • HBO - 34,55 kn /mjesečno
  • Cinestar TV premiere - 34,55 kn /mjesečno
  • Cinemax HD - 24,39 kn /mjesečno
  • Club X - 18,29 kn /mjesečno
  • Zadruga reality - 75,00 kn /mjesečno
  • Filmbox - 30,00 kn /mjesečno

Napomena: Prilikom odabira više paketa iz ponude, mjesečna pretplata se izračunava njihovim zbrajanjem. Sve cijene su izražene u kunama s uračunatim PDV-om.

Imam li kakvih troškova?
Kompletnu opremu uz potpisivanje ugovora na razdoblje od 24 mjeseca dobijate za samo 1,00 kn

Dobijate satelitski prijemnik , antenu i karticu besplatno na korištenje bez potrebe za plaćanjem naknade za korištenje i kompletna oprema vam ostaje sve dok želite biti pretplatnik TotalTv-a odnosno dok traje vaš ugovor o pretplati.
Po isteku ili prekidu pretplatničkog odnosa potrebno je kompletnu opremu vratiti TotalTv-u.

Mogu li spojiti TotalTv na više tv prijemnika?

DA! Usluga pod imenom TotalTv Kuća omogućuje istovremeno praćenje TotalTv usluge na više TV prijemnika. Za korištenje ove pogodnosti neophodna je instalacija dodatne satelitske opreme koja se također dobija besplatno na korištenje. Uz osnovni TotalTv receiver moguća je instalacija još 3 dodatna TotalTv prijemnika, a uz cijenu odabrane mjesečne pretplate plaća se naknada od 25,41 kn mjesečno po prijemniku. Dakle ako odaberete Pretplatu TotalTv 1 i imate npr. dva prijemnika vaša cijena mjesečne pretplate biti će za prvi prijemnik 85,00 kn koliko iznosi pretplata na osnovni paket + 25,41 kn za dodatni prijemnik.

Moguće je spojiti maximalno do 4 tv prijemnika uz jedan pretplatnički ugovor.

Što ako želim kupiti TotalTv receiver?

Moguće je, cijena TotalTv HD satelitskog prijemnika iznosi 680,00 kn, uz prijemnik dobijate na korištenje i TotalTv karticu koja ostaje u vlasništvu Totalne Televizije i nju je nakon isteka i prekida pretplate potrebno vratiti TotalTv-u.
Ukoliko kupite receiver ili kompletnu opremu niste obvezni potpisivati ugovor na 24 mjeseca.
Naknada za početnu instalaciju TotalTv receivera iznosi 290,00 kn

Što ako želim kupiti kompletnu satelitsku opremu?

Cijena kompletne satelitske opreme iznosi 910,00 kn i ta cijena sadržava satelitsku antenu sa priborom i LNB-om uključujući i satelitski prijemnik HD, TotalTv kartica se dobija na korištenje i nju je nakon isteka i prekida pretplate potrebno vratiti TotalTv-u.

Naknada za početnu instalaciju satelitske antene i receivera iznosi 435,00 knOstale naknade - u slučaju potrebe :)

- Naknada za novu satelitsku karticu (u slučaju gubitka ili krađe) iznosi 223,58 kn
- Naknada za ponovnu aktivaciju kartice iznosi 91,46 kn i plaćaju je korisnici koji su na to obvezni sukladno Općim uvjetima.
- Intervencija na zahtjev korisnika iznosi 187,50 kn

Kako i gdje možete nabaviti TotalTv?

Jednostavno!
Ne trebate nikuda ići, dovoljno je da nazovete nas i TotalTv dolazi kod vas!

Total Tv Hrvatska

Vaš ovlašteni TTV partner

SKY Contact d.o.o

Horvaćanska cesta 31 - Selska cesta 215, 10 000 Zagreb, Hrvatska

+385 98 237 485

sky.contact.hr@gmail.com

SKY Contact d.o.o. je Vaš najbolji izbor ako želite gledati TotalTv kanale, dovoljno je da Nas nazovete i osigurat ćemo Vam brzu i kvalitetnu instalaciju, pouzdan smo partner i u slučaju potrebe za tehničkom podrškom te najbrži i najbolji izbor kod servisa opreme.

Ukoliko nas kontaktirate sada uštedjet će vam sate čekanja na javljanje operatera i poštedjet ćemo Vas troškova skupog poziva na servisni telefon TTV podrške. S nama štedite vrijeme i novac, a dobijate brzu i kvalitetnu uslugu

Ukoliko nas preporučite novom korisniku i isti nas nazove, Vaš sljedeći račun umanjit ćemo na samo 1 kn, a novome korisniku napraviti brzu i kvalitetnu instalaciju za 1 kn i smanjiti mu cijenu u prvih 6 mj korištenja usluge za 50%

Preuzmite pdf i popunite ga svojim postojećim brojem ugovora te predajte prijatelju kojem ste nas preporučili!

Ukolitko trebate i Telefon ili internet priključak, osnova za priključenje je instalirana TV usluga pa nas kontaktirajte i osigurajte si kvalitetnu uslugu.

                    Cjenik kompletnih TotalTv usluga i kompletne opće uvjete preuzmite klikom na pdf.

Pretplatite se već danas u uživajte u Totalno dobroj zabavi bez troškova opreme i ugradnje! Ponuda skrojena za svakoga. Kontaktirajte nas i doznajte više!