NOW tv oprema

Odličan sky NowTv prijemnik Roku express s moćnim procesorom i podrškom za UHD 4K. Omogućava prijem sky kanala uz pretplatu i prijem besplatnih BBC, ITV, Channel 4 te Channel 5 TV kanala bez pretplate!

Za sve one koji žele pristup live i on demand sky i free kanalima. Moguć je izbor pretplate samo na sky movies ili sky sports bez sky entertainment kanala uz puno niže cijene skytv pretplata! Izvrstan izbor za sve one koji ne žele antenu, a žele pristup sky i free UK kanalima bilo gdje u svijetu. Dobar dodatak postojećim sky korisnicima sa ON Demand routerom koji žele live pristup BBC, ITV, Channel 4 i Channel 5 free kanalima.

Now Tv Smart stick oduševljava svojim malim dimenzijama. Niti ga ne vidite jer se spaja u HDMI ulaz na Vašem tv-u, a daljinski mu ima izvrstan domet pa tako sve funkcionira uz samo jedan dodatni daljinski upravljač.

Svejedno je želite li gledati besplatne UK TV kanale ili se želite pretplatiti na SKY kanale jer ovaj stick može oboje, a svi kanali dostupni su uživo ili na zahtjev.

SKY broadband router je obavezan dodatak kako bi NOW tv boxevi funkcionirali. Direktno pristupa i spaja se na sky server te Vam tako omogućava prijem svih SKY i BBC uktv kanala koje gledate uživo ili na zahtjev.