NOW TV

                               Odličan i povoljan izbor za prijem svih sky kanala bilo gdje u svijetu!

Now tv oprema je mala i jednostavna za postavljanje i upotrebu. Gledanje vrhunskih sky i uktv kanala bez dodatnih kablova i antena nikada nije bilo jednostavnije. Ovdje odaberite Now tv router i now tv smart box ili now tv smart stick.

Besplatni UKTV kanali kao što je vrhunski BBC nisu Vam dovoljni i želite i vrhunske SKY tv kanale. Nema problema, ovdje odaberite neki pass po Vašoj mjeri i gledajte i SKY tv kanale na Vašem Now tv boxu.

Bez instalacije antene!
Bez mjesečne naknade za vrhunske uktv kanale BBC, ITV, Channel 4 i Channel 5!
Odvojena pretplata na SkyCinema, Sky Box sets-entertainment ili Sky sport!
Potpuna revolucija u pristupu tv sadržajima na dohvat Vam je ruke!

NOW TV (powered by SKY)

Što je to nowtv?

Now tv je potpuno mali uređaj koji Vaš tv prijemnik pretvara u Smart tv. Čak i ako već koristite smart tv ovaj uređaj obogaćuje Vaš tv sadržaj najboljim SKY tv kanalima.

Now tv dostupan je bez ugovora, jednostavan je za instalaciju i korištenje, a omogućuje Vam i puno povoljnije sky pretplate te pristup besplatnim kanalima poput BBC-a , ITV-a, Channel 4 i Channel 5 kanala.

Nowtv idealan je za ljude bez puno slobodnog vremena koji upravljaju time što i kada žele gledati.
Idealan je i za već postojeće sky HD pretplatnike koji žele za jednu cijenu pretplate uživati u sky tv sadržajima na više tv-a u kući.

Kako Now tv funkcionira?

Za Now tv potreban Vam je postojeći Internet provider u stanu sa minimalnom brzinom od 2,5 Mbps. Većina pružatelja usluga pristupa internetu podržava puno veće brzine no ako ste i nezahtjevan korisnik sa malom brzinom pristupa internetu, ovaj uređaj je također idealan za Vas.

Osim pristupa internetu potreban je SKY ON DEMAND router koji se spaja na vaš postojeći Internet, potreban Vam je Now tv box od sky-a i već ste spremni uživati u sky tv kanalima.


Što je moguće gledati uz Nowtv i koliko to košta mjesečno?

Nowtv pruža pristup Sky Box Sets - Entertainment kanalima za samo 9,99GBP mjesečno. Dostupno je ukupno 16 sky entertainment kanala, 6 kids kanala i box sets kanali na zahtjev što Vam omogućava pristup svim serijama i ostalim zabavnim sky sadržajima posloženima po sezonama i epizodama. Dakle Vi birate što će biti vaša tv zabava i vi birate vrijeme kada ćete to pogledati.

Sky Cinema dostupan je za samo 9,99 GBP mjesečno i uz sky movies pass dostupno vam je više od 1000 sky movies sadržaja iz tv-a na zahtjev. Svaki tjedan se dodaju novi filmovi.

Sky Sports pass idealan je za sve one koji žele uživati u vrhunskim sky sportovima i nudi pristup svim sky sports kanalima (ukupno njih 7) pass za jedan dan iznosi 11,99 GBP dok mjesečni pass iznosi 33,99GBP

Sky Kids pass sadržava najbolje kanale za klince uživo i on demand. Dio je sky entertainment paketa bez dodatne mjesečne naknade.

Uz pay tv kanale dostupni su i BBC, ITV, Channel 4 i Channel 5 tv sadržaji uživo ili na zahtjev! To dodatno obogaćuje vaš Nowtv sadržaj jer svi navedeni kanali obiluju dodatnim filmskim, sportskim, dokumentarnim, dječjim, kulturnim, dramskim, povijesnim, glazbenim kao i tv sadržajima iz znanosti. Što je prava poslastica za sve one koji znaju što žele i gospodare svojim tv sadržajem te sami biraju što i kada žele gledati.

klikni za POPIS FTA besplatnih uktv kanala

Klikni za popis NOW TV powered by SKY U.K. kanala

Koliko Tv uređaja mogu spojiti ?

Uz kupovinu više Nowtv prijemnika moguće je spojiti do 4 tv-a u kući potpuno bežično uz pomoć WIFI tehnologije , a istovremeno je sa jednim passom moguće gledati različite tv sadržaje na jednom uređaju. Uz Now tv boost dodatak pretplati za samo 5 GBP mjesečno rezolucija u kojoj primate now tv kanale sa 720 p raste na 1080p u full HD i tada je moguće istovremeno gledati različite sadržaje na 3 tv-a u kući

Osim na Nowtv prijemniku pristup nowtv sadržajima dostupan je i na PS3,PS4,Xbox one, Xbox 360 kao i na LG smart tv-u, PC-u, Mac-u, pametnom telefonu ili tabletu bez dodatne naknade. Provjerite na svom smart tv-u da li već imate NOW tv aplikaciju ili ju možete instalirati (Trgovina na tv uređaju mora biti podešena na UK store)

Mogu li koristiti Now tv ako sam postojeći sky pretplatnik i što dobivam s time?

Da! Ako ste postojeći sky korisnik sa sky digiboxom i sky karticom uz ON DEMAND router osim što ćete obogatiti Vaš sky digibox sa sadržajima na zahtjev potpuno besplatno i bez dodatne pretplate moći ćete uživati i u live tv sadržajima na BBC-u , ITV-u, Channel 4 i Channel5. A uz neki od nowtv passova moći ćete na dodatnim tv uređajima u kući uživati u vrhunskim SKY tv kanalima!

Koji live kanale su sadržani i što je sve dostupno na zahtjev?

Od paytv sky kanala u Box Sets entertainment passu su

SKY 1, SKY Witness, SKY Atlantic, SKY News, Gold, Comedy Central, SKY Comedy, SKY documentaries, SYFY, SKY Crime, SKY Arts, Fox, SKY Nature, SKY History, Discovery, MTV, National Geographic

Svi sadržaji prikazivani na navedenim sky kanalima su najgledaniji, produkcija je najnovija, a sortirani su po must see, most popular, US box sets, British box sets, Game of thrones, Catch Up, Leaving soon, Kids Collection i naravno All tv shows kao i po kanalima.

U Cinema passu su kanali

SKY Cinema premiere, SKY Cinema superheroes, SKY Cinema Hits, SKY Cinema Action, SKY Cinema Animation, SKY Cinema Family, SKY Cinema Disney, SKY Cinema Comedy, SKY Cinema Sci Fi&Horor, SKY Cinema Thriller, Sky Cinema Greats, SKY Cinema Drama.

Najbolja videoteka koju možete zamisliti u on demand opciji poslagana je u kategorijama Recently Added, Superheroes, Hot right now, Family Faves, Action, Classic, Comedy, Disney, Drama, Factual, Family, Horror, Indie, Romance, Sci-Fi, Star wars, Thriller i Collections sa 80s Greats, Musicals, Sports movies, Box sets, Teen romance, Comedy Duos, 5 star movies, Specials...

U sky sports passu sadržani su kanali

SKY Sport News, Sky sport Main event, SKY sport Premier league, Sky sport Football, Sky sports Cricket, SKY sport Golf, SKY sport F1, SKY sport NFL, Sky sport Arena, Sky sport racing, SKY Sport Mix

U sky kids passu sadržani su kanali

Cartoon network, Boomerang, Nickelodeon, NickToons, nickJR. i Cartoonito

Od besplatnih kanala dostupni su LIVE ili on demand

BBC one, BBC two, BBC III. BBC four, CBBC, Cbebies, BBC radio 1, BBCnews, BBC Paliament, BBC alba, S4C, Scotland, Cbeebies, CBBc,

BBC Sports,

ITV, ITV 2, ITV Be. ITV 3, ITV 4, Citv,

Channel 4, E!4, 4more, 4 film, 4 seven, Channel 5, 5 Usa, 5 star, Paramount network, 5 select,

DAVE, Yesterday, Drama

WWE, BET, BLAZE, Discover.film, Masters of Food, PBS America, Pluto Drama, Pluto Food, Pluto Movies, Pluto Paranormal, Pluto Retro, Real Stories, Real Truth Crime, Smithsonian channel, Timeline, Together tv..

I mnogi drugi, ovisno o tome koje sve aplikacije podesimo na Vašem Now tv boxu. Popis svih dostupnih aplikacija.

Na zahtjev svim navedenim kanalima možete pristupiti u live verziji na način da nešto pogledate od početka ili da gledate uživo, dok je sav sadržaj prikazivan na kanalima dostupan u ON DEMAND opciji po kategorijama, preporuci kao i u tražilici od A-Z .

Da li su NOWtv sadržaji emitirani u HD-u?

Da, Svi sadržaji snimani su u HD-u! Ipak kvaliteta slike ovisi o brzini interneta što znaći da ćete sadržaje u HD kvaliteti gledati samo ako to brzina Vašeg interneta dopušta. Ukoliko je brzina vašeg internet providera mala tada se kvaliteta slike prilagođava toj brzini. Basic kvaliteta je HD 720p no uz Now tv boost dodatak pretplati od 5 GBP mjesečno kvaliteta je 1080p

Koje su dodatne pogodnosti?

Ako se pretplatite na neki od skytv kanala možete ih otkazati bilo kada ili ostvariti dodatne popuste od 30% ili više % ukoliko se pretplatite unaprijed za npr 3 mjeseca , a ako ne odaberete sky pretplatu svejedno možete uživati u vrhunskim BBC, ITV, Channel 4 i Channel 5 kanalima uživo ili na zahtjev.

Za više informacija o pogodnostima posjetite www.nowtv.com

Ne odgađajte više niti sekundu, vrhunska tv zabava nije proces na koji treba čekati i ne događa se nekome drugome, uz Now tv vaše želje za kvalitetnim, legalnim tv kanalima postaju stvarnost i događaju se upravo sada.

Kontaktirajte nas jer Vam stojimo na raspolaganju.