SKY pretplate i dodatci

Pretplatite se na sky i uživajte u mnoštvu vrhunskih tv kanala uživo ili na zahtjev! Uz sky Vaš tv postaje neizmjeran izvor raznovrsne zabave. Vi birate što i kada želite pogledati, a samo uz Sky to uistinu i možete!Cijene SKY TV paketa po najčešćem odabiru naših zadovoljnih pretplatnika

Signature £36.50
Signature and Kids £42.50
Signature and Movies £55.50
Signature Kid and Movies £63.50
Signature and Sports £73.50
Signature Kids and Sports £79.50
Signature Sports and Movies £85.50
Signature Kids Sports and movies £91.50
Signature Kid and Movies + HD £77.50
Signature Kids and Sports + HD £96
Signature Kids Sports and movies + HD £108.50
HD £9
UHD £6
Multiroom £15
Disney £7.99
Netflix £7.50
Racing UK £39.98
Viaplay £14.99
TNT Sports £375 6 Months, £665 12 Months

Cijene SKY stream puck pretplata

• Sky Cinema (now including content from Paramount+): £16/month (31-day contract).
• Sky Sports: £27/month (31-day contract).. TNT/ Bt Sports: £28/month (31-day contract).
• Whole Home Pack: Get up to 5 additional Sky Stream pucks for £13/month.
• UHD and Dolby Atmos: £6/month (31-day rolling plan)
• Ad-Skipping: £5/month (31-day rolling plan)


SKY UHD 4K minibox features

Osim u HD-u na SKY Q boxevima uz sky router SKY TV kanale možete gledati i u 4x većoj kvaliteti slike i zvuka od standardnog HD-a što pruža jedinstven doživljaj koji uključuje uživanje u slici i zvuku sa svim osjetilima.

Osim UHD 4K rezolucije ovaj dodatak moguće je aktivirati na sky Q boxevima te istovremeno gledati TV kanale na do 3 različita mjesta u kući.

Chelsea TV

Dodatni SKY kanal samo za istinske ljubitelje Chelsea kluba. Prikazuje Istaknute utakmice, vijesti i konferencije za tisak uživo u punoj HD kvaliteti.

Približite se klubu kojeg volite. Gledajte svaku pred-sezonu, samo na Chelsea TV. Reprezentacija, kompletne utakmice i produžetke svake Chelsea igre. Svakodnevne vijesti o obuci igrača. Menadžer daje najnovije vijesti iz tima prije svake igre.

MUTV

Dodatni SKY kanal samo za istinske ljubitelje Manchester united kluba. Približite se klubu kojeg volite. Zavirite iza scene i otkrijte kako je zaista igrati za MUTV. Pogledajte buduće zvijezde Uniteda uživo na MUTV s punom pokrivenočću mladih igraća od 21 i 18 godina. Ekskluzivni razgovori, komentari, vijesti iz tima i pristup studijuFerguson, Charlton, Schmeichel and Cantona - sve ove legende i više na MUTV kanalu.

Trebate više informacija ili želite naručiti tu smo za Vas! Kontaktirajte nas već danas i pretplatite se na Sky. Jedinu televiziju prilagođenu uistinu svim Vašim željama i potrebama.