SKY pretplate i dodatci

Pretplatite se na sky i uživajte u mnoštvu vrhunskih tv kanala uživo ili na zahtjev! Uz sky Vaš tv postaje neizmjeran izvor raznovrsne zabave. Vi birate što i kada želite pogledati, a samo uz Sky to uistinu i možete!



Cijene paketa po najčešćem odabiru naših zadovoljnih pretplatnika

£27 Entertainment
Kids £7 extra
Box sets £5 extra
Entertainment and Sports - £59
Entertainment, kids, box sets and Sports HD - £78.80
Entertainment and Movies - £48
Entertainment, kids, box sets and Movies HD - £66
Full HD package - £89
Full SD Package - £85
Ultra HD (Sky Q) - £13 extra


SKY UHD 4K minibox features

Osim u HD-u na SKY Q boxevima uz sky router SKY TV kanale možete gledati i u 4x većoj kvaliteti slike i zvuka od standardnog HD-a što pruža jedinstven doživljaj koji uključuje uživanje u slici i zvuku sa svim osjetilima.

Osim UHD 4K rezolucije ovaj dodatak moguće je aktivirati na sky Q boxevima te istovremeno gledati TV kanale na do 3 različita mjesta u kući.

Chelsea TV

Dodatni SKY kanal samo za istinske ljubitelje Chelsea kluba. Prikazuje Istaknute utakmice, vijesti i konferencije za tisak uživo u punoj HD kvaliteti.

Približite se klubu kojeg volite. Gledajte svaku pred-sezonu, samo na Chelsea TV. Reprezentacija, kompletne utakmice i produžetke svake Chelsea igre. Svakodnevne vijesti o obuci igrača. Menadžer daje najnovije vijesti iz tima prije svake igre.

MUTV

Dodatni SKY kanal samo za istinske ljubitelje Manchester united kluba. Približite se klubu kojeg volite. Zavirite iza scene i otkrijte kako je zaista igrati za MUTV. Pogledajte buduće zvijezde Uniteda uživo na MUTV s punom pokrivenočću mladih igraća od 21 i 18 godina. Ekskluzivni razgovori, komentari, vijesti iz tima i pristup studijuFerguson, Charlton, Schmeichel and Cantona - sve ove legende i više na MUTV kanalu.

Trebate više informacija ili želite naručiti tu smo za Vas! Kontaktirajte nas već danas i pretplatite se na Sky. Jedinu televiziju prilagođenu uistinu svim Vašim željama i potrebama.