SKY HD / UHD

Ovdje odaberite opremu za prijem SKY TV-a koja će Vam najbolje pristajati!Ovdje odaberite SKY pretplatu koja će zadovoljiti sva Vaša očekivanja i pružiti Vam sate nezaboravnih iskustava i zabave.

SKY Contact Vam s ponosom predstavlja SKY Digital! Pozivamo Vas na otvaranje novih vidika u smislu opuštanja i stvaranja pozitivnog okružnja unutar vašeg toplog doma! U ovo moderno vrijeme kada svaki čovjek želi što bolji i kvalitetniji tv program mi smo Vam u mogućnosti ponuditi mnoštvo zanimljivih i raznovrsnih sadržaja unutar najkvalitetnijeg engleskog paketa.

Zamislite se jedno nedjeljno popodne kada pokušavate pronaći nešto zanimljivo na televiziji što Vam nikako ne polazi za rukom ili se zamislite kako vrtite sve radio postaje na kojima se ne nalazi ništa što bi oslobodilo vašu maštu i opustilo Vas! SKY Contact ima rješenje za Vas! Možemo unesti živost u Vaš dom raznovrsnošću programa i tako pridonijeti kvaliteti Vašeg opuštanja u slobodno vrijeme. Sky digital je naziv paketa programa koji je dostupan putem Vaših satelitskih antena na prijemnicima jednostavnim za upotrebu i prilagođenih svakome, a kanali se emitiraju na engleskom govornom području te obiluju kvalitetnim dokumentarnim emisijama najnovijim serijama UK i US produkcije te mnoštvom filmskih i sportskih sadržaja.

Kada odaberete sky digital osjećate potpuno zadovoljstvo i sreću jer vaša želja za kvalitetnim tv programom napokon postala stvarnost. Svakako si dopustite moderan pogled na nove mogućnosti Vaše televizije, a svoje slobodno vrijeme koje odvajate za gledanje televizije provedite na provjereno najkvalitetniji mogući način.

Za prijem sky digital kanala potrebna vam je satelitska antena usmjerena na satelit Astra2 te vam je potreban sky digibox, sky kartica kao i odgovarajuća sky pretplata.

Sve što vam je potrebno pronašli ste na jednom mjestu!
Život je jedan i brzo prolazi, a štedjeti na sebi predstavlja najnezahvaliniji oblik štednje.

Kontaktirajte nas i počnite uživati svim osjetilima sada.