Nostalgični ste za starim filmovima koji su ispunjavali vašu mladost i pratili vas kroz odrastanje? Željni najnovijih filmskih ostvarenja na domaćem jeziku? ili vam srce zaigra kad slušate narodnu glazbu starijeg i novijeg datuma? Ako je neki od vaših odgovora potvrdan i želite za sebe samo najbolje od najboljeg na poznatom jeziku tada naručite vašu pink plus karticu još danas koja će vas vratiti u djetinjstvo ili vam ispuniti svakodnevnicu poznatom glazbom.

PINK PLUS - https://www.rtvpink.com

Dosta vam je stresa i napokon želite uživati u opuštenosti te živjeti na način koji vam najviše odgovara? ako je vaš odgovor potvrdan tada je pink plus vaš najbolji izbor!

Pink Plus kanali postali su dio TotalTv obitelji !

27 kanala potpunog Pink užitka potražite na satelitu eutelsat w2 na digitalnom satelitskom paketu programa TotalTv.

Da biste bili u mogučnosti pratiti Pink+ kanale potrebna vam je:
1.  satelitska antena usmjerena na eutelsat w2
2. TotalTV digitalni satelitski prijemnik-decoder
3. i svakako vam je potrebna pink + satelitska kartica

Pink Plus satelitski kanali mogu opet na informativan, zabavan i jedinstven način ispunjavati vaše slobodno vrijeme bez obzira gdje se nalazili.

Pretplatite se na TotalTv Hrvatska bez obzira gdje se nalazili i uz mjesecni paket programa TotalTv2 po cijeni od 95,16 kn mjesečno (osnovni + prošireni paket) u mogućnosti ste pratiti 6 pink plus kanala

Pink, Pink M, Pink BH, Pink Music, Pink Family, Pink Kids, a uz dodatnu nakanadu od 40,65 kn mjesečno dostupni su Vam svi Pink+ kanali.

Kontaktirajte nas i kupite vašu PINK + karticu sada